Якщо співробітник більше не працює в компанії, його дані потрібно коректно обробити в системі.
Для початку потрібно деактивувати аккаунт користувача. Для цього потрібно перейти в Установки – Організація – Співробітники.
Там знайти потрібний рядок і натиснути на кнопку деактивації поруч.

При деактивації Користувача є можливість всі його Запити, Замовлення, Клієнтів і Перевізників передати іншому Користувачеві, якого можна вибрати зі списку доступних (Активних) користувачів.

Також варто враховувати, що якщо ви плануєте використовувати пошту, яка була вказана у картці працівника, для іншого користувача, то потрібно додати 1-2 будь-яких символів до адреси, щоб, у разі надання цієї пошти новому працівнику, адреси не збігалися.
Інакше система видасть помилку, що mail вже використовується і не дозволить ввести адресу.
Після деактивації аккаунт Користувача буде залишатися в системі, його можна буде активувати знову у разі необхідності. Для цього потрібно зняти у фільтрах галочку з чек-боксу Показувати тільки активних і натиснути Фільтрувати.
Після чого ви побачите весь список співробітників, що коли-небудь доданих до системи (крім тих, яких ви змогли видалити).

Можливі помилки при видаленні
Видалення може не вдатися, якщо залишилися зв’язки з цим користувачем, наприклад:
- не передані замовлення, запити або контрагенти;
- під ім’ям користувача створені документи, завдання чи коментарі.
У такому випадку співробітник залишиться в системі в деактивованому стані. Він:
- просто відображатиметься у загальному списку співробітників;
- не матиме доступу до системи;
- не зможе бачити жодних даних.
Was this helpful?
0 / 0